Τοποθεσία

Το Elite City Resort βρίσκεται στην πιο όμορφη πόλη της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου, στη γραφική Καλαμάτα

Χτισμένο στους πρόποδες του Ταϋγέτου και ακριβώς δίπλα στην παραλία της Καλαμάτας, με θέα το Μεσσηνιακό Κόλπο, επιτρέπει στον επισκέπτη να απολαύσει τη διαμονή του στην πόλη μας.

Η Καλαμάτα συνδέεται με την υπόλοιπη Ελλάδα μέσω οδικού δικτύου, μέσω ακτοπλοϊκής γραμμής και μέσω αεροπορικών γραμμών, για τις πόλεις της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.Το Elite City Resort είναι χτισμένο σε τέτοιο σημείο, ώστε να μην απέχει πολύ από τα βασικά σημεία της πόλης. Συνεπώς, από την πόλη της Καλαμάτας απέχει μόνο τέσσερα (4) χιλιόμετρα, γεγονός που κάνει τη μεταφορά και διασκέδαση σε αυτήν εύκολη και γρήγορη.

Από το λιμάνι της πόλης, απέχει μόνο τρία (3) χιλιόμετρα και από τον αερολιμένα Καλαμάτας, μόνο δώδεκα (12) χιλιόμετρα, επιτρέποντάς έτσι την εύκολη πρόσβασή σας στις εγκαταστάσεις μας. Επιπλέον, ο σταθμός των ΚΤΕΛ απέχει μόνο 5 χιλιόμετρα και υπάρχουν εκεί υπηρεσίες ταξί,τα οποία μπορούν να σας εξυπηρετήσουν και να σας μεταφέρουν στις εγκαταστάσεις μας.

Τέλος, το Elite City Resort βρίσκεται και κοντά στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, μόλις 10 χιλιόμετρα, για να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες σε περίπτωση κάποιου ατυχούς γεγονότος.Το Elite City Resort σας περιμένει λοιπόν, για να γνωρίσετε από κοντά τις υπηρεσίες μας και να έχετε μια ευχάριστη και πολυτελή διαμονή κατά την παραμονή σας στην Καλαμάτα.