Γάμοι

Δεξιώσεις και διοργανώσεις γάμων στο πιο όμορφο μέρος της Καλαμάτας!

Το Elite City Resort, δε σας παρέχει μόνο πολυτελή διαμονή στην Καλαμάτα, αλλά αναλαμβάνει και τη διοργάνωση και δεξίωση γάμου και βάπτισης ή άλλων κοινωνικών εκδηλώσεων.

Στον άπλετο χώρο των τριανταπέντε (35) στρεμμάτων που περιβάλλουν το συγκρότημά μας, υπάρχει επιπλέον και μία ελληνική Ορθόδοξη Χριστιανική Εκκλησία, που είναι διαθέσιμη για μυστήρια γάμου ή βάπτισης, καθώς και ένας προσεγμένος και περιποιημένος υπαίθρος χώρος, στον οποίο μπορεί να διεξαχθεί η δεξίωση του μυστηρίου.

Elite City Resort Events

Μετατρέπουμε τις προσωπικές σας στιγμές και εκδηλώσεις σε αξέχαστες και ανεπανάληπτες αναμνήσεις!

Το ξενοδοχείο Elite City Resort έχει τη δυνατότητα να μετατρέψει τις προσωπικές σας στιγμές και εκδηλώσεις σε αξέχαστες και ανεπανάληπτες αναμνήσεις. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, οι υπαίθριοι και εσωτερικοί χώροι, καθώς και η υπηρεσία catering του ξενοδοχείου μας, αναλαμβάνουν σας ικανοποιήσουν στο έπακρο, προκειμένου να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι εσείς και οι καλεσμένοι σας. Ο μαγικός συνδυασμός του γήινων χρωμάτων της φύσης, του γαλάζιου της θάλασσας και της πισίνας, καθώς και η πολυτέλεια και το μοντέρνο ύφος της διακόσμησης, αφήνουν μια αίσθηση μοναδικής χλιδής και απόλυτης υπεροχής, διασκεδάζοντας και εορτάζοντας τις προσωπικές σας στιγμές.